Σεμινάριο “Blockchain-Cryptocurrencies”

Δημοσιεύτηκε στις 6 Αυγούστου, 2021


Τετάρτη 14.04.2021 | Ώρα: 18.00

Το Executive MBA στην προσπάθεια του να βρίσκεται συνεχώς κοντά στους αποφοίτους του, διοργανώνει ένα ακόμη χρήσιμο και εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα «Blockchain-Cryptocurrencies» και με εισηγητές τον Αντιπρύτανη του ΟΠΑ κο Κώστα Δράκο και τον διδάκτορα κο Α. Μπαλλή για όλους τους αποφοίτους.

Η αγορά του #blockchain, κυρίως μέσω του #Bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων, αποτελεί έναν ολοένα και πιο σημαντικό πόλο του χρηματοπιστωτικού τομέα. Προκειμένου να αναγνωριστεί η αξία της τεχνολογίας του blockchain και ο αντίκτυπος που θα έχει, κρίνεται απαραίτητη η κατανόηση μιας σειράς θεμάτων όπως η έννοια της αποκέντρωσης, οι μηχανισμοί συναίνεσης, τα κίνητρα, η έννοια της κρυπτογράφησης και τα συστήματα peer-to-peer. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα δοθούν οι βάσεις για την κατανόηση της τεχνολογίας blockchain, των κρυπτονομισμάτων τόσο σε τεχνικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Σας περιμένουμε όλους για να ενημερωθούμε για τις νέες τεχνολογίες και τις επιπτώσεις τους στον οικονομικό τομέα (κι όχι μόνο!) την Τετάρτη 14.04.2021 στις 18:00.