Διαδικτυακή Κοπή Πίτας 2022 Executive MBA

Διαδικτυακή Κοπή Πίτας του Executive MBA| Τετάρτη 16/2/2022 19:00

 Το Executive MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Δ.Σ του Συλλόγου Αποφοίτων διοργάνωσαν και φέτος διαδικτυακά την  διαδικτυακή εκδήλωση για την κοπή της πίτας για το 2022 την Τετάρτη 16/2/2022 στις 19:00.

Η ανταπόκριση και φέτος ήταν μοναδική καθώς περισσότεροι από 350 φοιτητές, απόφοιτοι, Καθηγητές και φίλοι του Executive MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών δήλωσαν συμμετοχή στη διαδικτυακή εκδήλωση, για να ανταλλάξουν όλοι μαζί ευχές για το 2022.

Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο κος Νίκος Χρηστάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Hewlett Packard, με μία ενδιαφέρουσα ομιλία του σχετικά με τις σύγχρονες τεχνολογικές τάσεις και την επίδρασή τους σε όλες τις εκφάνσεις της ανθρώπινης δραστηριότητας.

Ευχαριστούμε τον κο Βασίλη Παπαδάκη και την κα Κάτια Λαμπροπούλου για την αμέριστη συνεργασία τους στη διοργάνωση της εκδήλωσης και την εταιρεία Forthright για την άρτια τεχνική υποστήριξη.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες και σε όλους τους αποφοίτους και φίλους του προγράμματος που προσέφεραν πολλά και μοναδικά δώρα, με σημαντική χρηματική αξία τα οποία κέρδισαν οι φοιτητές και απόφοιτοι του προγράμματος, μέσω κλήρωσης.

Ελπίζουμε αυτή να ήταν η τελευταία διαδικτυακή μας συνάντηση και του χρόνου να βρεθούμε όλοι μαζί ξανά από κοντά!