Σεμινάριο Διαχείρισης Άγχους – Stress Management

Δημοσιεύτηκε στις 6 Αυγούστου, 2021

Τρίτη 23.03.2021 | Ώρα: 18.00

Το Executive MBA διοργανώνει το πρώτο από μία σειρά σεμιναρίων με θέμα «Διαχείριση Άγχους – Stress Management» και με εισηγητή τον κο Κώστα Σημάτο, εκπαιδευτή σεμιναρίων και σύμβουλο επιχειρήσεων με εξειδίκευση στους τομείς της ομαδικής συνεργασίας, ηγεσίας και της προσωπικής ανάπτυξης.

Η φοβερή #πίεση που δέχεται ο καθένας από εμάς τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική του ζωή δημιουργεί τεράστια προβλήματα στη σωματική και στην ψυχική μας υγεία. Ιδιαίτερα κάτω από τις επικρατούσες συνθήκες, το υπερβολικό #στρες τείνει να γίνει «μάστιγα». Μέσω της διάλεξης αυτής θα μπορέσετε να εντοπίσετε και να κατανοήσετε ποιες είναι οι πηγές που προκαλούν το στρες και ποιες είναι οι σωματικές και ψυχολογικές επιπτώσεις, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σας ζωή. Θα λάβετε ακόμη πρακτικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε το στρες δημιουργικά, βελτιώνοντας αισθητά την ποιότητα ζωής σας.

Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα ώστε να λάβετε το link του σεμιναρίου:
https://lnkd.in/dRgSiKA

Σας περιμένουμε όλους σε μία ακόμα διαδικτυακή συνάντηση την Τρίτη 23.03.2021 στις 18:00.